فروش لوازم و قطعات ارزان ترمز ABS ای بی اس در تهران
فروش کلیه لوازم ترمز ABS ای بی اس خودرو
شامل بوستر ترمز پمپ ترمز یونیت-پمپ بلوک ABS
فروش پمپ ترمز ای بی اس
فروش انواع بلوک ای بی اس خودروها
فروش انواع یونیت ای بی اس داخلی و خارجی
فروش تک و تعداد انواع بلوک abs
تهیه انواع بلوک خودروهای وارداتی
تهیه و تامین لوازم ABS خودروهای سایپا و ایران خودرو
30 سال سابقه در زمینه انواع ترمزهای سواری
شامل کیاسِراتو،کادنزا-موهاویv8-اوپتیما-سورنتو-اسپورتج
تویوتا و انواع ماشین های ایرانی و خارجی
فروش یونیت کنترل های الکتریکی خودرو
یونیت کنترل های خودرو ecu
یونیت و کیسه هوا air bag
نودهای مالتی پلکس
یونیت و بلوک های abs
لنت جلو
لنت عقب
دیسک چرخ
کاسه چرخ
سیلندر ترمز
پمپ ترمز
بوستر ترمز
سیستم ABS
شلنگ و لوله ترمز
سنسور ترمز
محافظ دیسک چرخ
متعلقات ترمز
پدال ترمز و کلاچ
مخزن روغن ترمز
فشار شکن
سیم ترمز دستی
با طرز کار ترمز ای بی اس آشنا شوید
درست پیش از لحظه قفل شدن چرخها، کاهش سرعت شدیدی در آنها به وجود میآید و کنترلگر همواره با بررسی اطلاعات دریافتی از سنسورها سعی در شناسایی اینگونه تغییرات ناگهانی سرعت دارد. سرعت توقف چرخ در حال قفل شدن حدود پنج برابر بیشتر از شتاب منفی خودرو خواهد بود؛ تحت چنین شرایطی، کنترلکننده وارد عمل شده و به واسطه سوپاپها فشار ناشی از نیروی روغن ترمز بر لنتها را در کسری از ثانیه کاهش میدهد تا لنت از دیسک جدا شده و سرعت دوران چرخها دوباره افزایش یابد. سپس جهت جلوگیری از افزایش بیش از حد سرعت خودرو، مجددا فشار ترمز را روانه لنتها کرده تا از نرخ افزایش سرعت چرخ بکاهد.این عملیات قطع و وصل نیروی ترمز حدودا تا ۱۵ مرتبه در یک ثانیه اتفاق میافتد.
بدین ترتیب از توقف یکباره و یا همان قفل شدن تایرها طی بازه زمانی کوتاه جلوگیری به عمل میآید. لازم به ذکر است که همزمان با عملکرد ترمز ای بی اس نوعی تکانهای ضربان مانند ناشی از باز و بسته شدن سوپاپها، در کف پای راننده احساس خواهد شد.
آیا ترمز ABS مفید است؟
ترمز ای بی اس به دلیل اینکه یک یاز مهمترین قطعات خودرویی محسوب میشود، موجب توقف بهتر و ایمنتر خودرو به ویژه در جادههای لغزنده میشود اما با این حال، برخی افراد از نوع عملکرد آن راضی نبوده و اقدام به قطع ترمز ABS میکنند. با وجود آنکه این کار اصلا توصیه نمیشود، اما باید گفت که کارشناسان موسسه بیمه و ایمنی بزرگراههای آمریکا طی یک سری پژوهش در سال ۱۹۹۶ به این نکته پی بردند که میان احتمال تصادف خودروهای مجهز به سیستم ترمز ABS و اتومبیلهای فاقد این سامانه، تفاوت زیادی با یکدیگر ندارد و نکته جالب اینجاست که سرنشینان خودروهای دارای ترمز ای بی اس با صدمات نسبتا شدیدتری در تصادفات روبرو میشوند.